Geen licentie venster

Inleiding

Dit venster wordt getoond als u geen licentietekst doorgeeft aan de "SDD_Initialize" functie.  Dit venster toont u hoe u een licentie voor ShellDispenser-Dev kunt bemachtigen.  Nadat u ShellDispenser-Dev heeft geëvalueerd en u ShellDispenser-Dev wilt blijven gebruiken, of wanneer u extra licenties wilt kopen, kunt u een licentie bemachtigen op de ShellDispenser-Dev website (welke geopend kan worden door op de link te klikken).  U kunt ook rechtstreeks naar onze webwinkel gaan door op de knop "Buy ShellDispenser-Dev" te klikken.

Geen licentie venster

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Geen licentie" venster wordt automatisch getoond als u geen ShellDispenser-Dev licentie doorgeeft aan de "SDD_Initialize" functie.

Beschikbare opties

Link "Buy safely on-line"
Start uw web browser en opent de ShellDispenser-Dev webwinkel.
Knop "Buy ShellDispenser-Dev"
Toetscombinatie "Alt + B"
Opent de ShellDispenser-Dev webwinkel in uw web browser.
Knop "Try out ShellDispenser-Dev"
Sluit dit venster en ga verder met ShellDispenser-Dev.