Installeer ShellDispenser-Dev

Om ShellDispenser-Dev op uw computer te installeren moet u het installatieprogramma starten.  Om de nieuwste versie van ShellDispenser-Dev te bemachtigen kunt u de ShellDispenser-Dev website bezoeken.  Merk op dat u zich ook op de ShellDispenser-Dev update mailing lijst kunt inschrijven zodat u nooit een ShellDispenser-Dev update mist.

Wanneer u het installatieprogramma start en op "Volgende" klikt op het introductievenster ziet u onze gebruikersovereenkomst.  Als u de overeenkomst accepteert kunt u de ShellDispenser-Dev installatie voortzetten.

In het volgende installatievenster kunt u aangeven waar u ShellDispenser-Dev wilt installeren.  Dit kan overal op uw computer zijn, maar standaard zal ShellDispenser-Dev in uw "Program files" map worden geïnstalleerd.

In het volgende installatievenster kunt u de naam van de Start menu map opgeven waarin ShellDispenser-Dev de snelkoppelingen de helppagina's en het de-installatieprogramma zet.  U kunt deze map elke naam geven die u wilt.

In het volgende installatievenster kunt u aangeven of u een snelkoppeling naar de ShellDispenser-Dev helpbestanden op uw bureaublad wilt opnemen.  Als het installatieproces een geldige ShellDispenser-Dev licentie heeft gevonden in een vorige ShellDispenser-Dev installatie kunt u ook meteen deze licentie op de nieuwe ShellDispenser-Dev installatie toepassen.

Het volgende installatievenster toont u een kort overzicht van de acties die het installatieprogramma uit zal voeren.  Als u op "Installeer" klikt in dit venster zal de installatie van ShellDispenser-Dev starten met de opties die u heeft aangegeven.

Op het laatste installatievenster kunt u op "Einde" klikken om het installatieprogramma te sluiten.