Installeer uw licentie

ShellDispenser-Dev licenties worden verpakt in aparte installatieprogramma's.  Wanneer u een licentie heeft gekocht voor ShellDispenser-Dev kunt u hem te alle tijde downloaden van de Mijn licentie sectie op de ShellDispenser-Dev website.  Om u aan te melden op de licentiepagina gebruikt u het licentienummer en het e-mail adres dat staat aangegeven in de bevestigings e-mail die u heeft gekregen na uw aankoop.

Wanneer u het licentie-installatieprogramma start zal het introductievenster uw registratiedetails bevestigen.

In het volgende installatievenster moet u aangeven in welke ShellDispenser-Dev installatie u uw licentie wilt installeren.  Als de ShellDispenser-Dev installatie goed is verlopen zal de goede locatie al ingevuld zijn.  Als u meerdere versies van ShellDispenser-Dev heeft geïnstalleerd worden deze allemaal getoond.  U kunt natuurlijk uw licentie in zoveel ShellDispenser-Dev installaties installeren als gewenst.  Als de goede locatie niet is opgegeven kunt u deze opgeven door "Selecteer andere locatie" te kiezen en dan ernaar toe te bladeren.

Het volgende venster toont u onze gebruikersovereenkomst.  Als u de overeenkomst accepteert kunt u verder gaan met de installatie van uw licentie.

Het volgende installatievenster toont u een korte samenvatting van de acties die het installatieprogramma zal uitvoeren.  Als u in dit venster op "Installeer" klikt zal de installatie van uw licentie beginnen.

Nadat uw licentie is geïnstalleerd, kunt u uw licentiegegevens gebruiken om ShellDispenser-Dev te gebruiken.  Hoe u dit moet doen staat beschreven op de Gebruik uw licentie helppagina.