Versiehistorie

Nieuwste versie

De bestandsversie informatie van het ShellDispenser-Dev.dll bestand toont u welke versie van ShellDispenser-Dev u gebruikt.  U kunt de versie-informatie gebruiken om te controleren of er een nieuwere versie beschikbaar is.  De laatste versie van ShellDispenser-Dev kunt u altijd vinden op de ShellDispenser-Dev website.

Merk op dat u zich ook kunt inschrijven op de ShellDispenser-Dev update mailing lijst zodat u nooit een ShellDispenser-Dev update mist.

Versie 14.3.6 - 6 maart 2014

Nieuwe kenmerken

• Meer documentatie over integratie toegevoegd.
  • Specifieke ontwikkelomgeving integratiebestanden toegevoegd.

Verbeteringen

• Het afsluiten van Explorer gebeurt in een nog robustere manier.

Versie 12.9.3 - 3 september 2012

Nieuwe kenmerken

• Initiële versie.